> Carta del president

Benvinguts al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.

 

En nom del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i en el meu propi, us dono la benvinguda al web oficial d’aquesta institució.

 

Fa més de cent anys, els flequers de la província de Barcelona vàrem sentir la necessitat d’associar-nos per tal de defensar els nostres interessos. Avui, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona és una sòlida entitat de representació sectorial i, alhora, una empresa de serveis preparada per a oferir als agremiats tot el suport que els cal per a realitzar la seva activitat empresarial.

 

Pel flequer, el Gremi és un instrument eficaç per fer arribar la veu del sector, tant a l’Administració com al conjunt de la societat.

 

A més, el Gremi ofereix al flequer: informació, assessorament, formació, serveis especialitzats de gestoria, suport en la publicitat i promoció, etc. També li permet gaudir d’altres avantatges, com la contractació d’assegurances o la possibilitat de millorar la rendibilitat i la competitivitat del seu negoci gràcies al treball dels nostres experts.

 

Com a president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, em sento profundament satisfet d’oferir als flequers un servei eficaç i de qualitat que ens ha permès obtenir la certificació ISO 9001:2000.

 

Però encara queda molta feina per fer i el Gremi necessita continuar creixent i enfortint-se. Per això cal que nous flequers s’integrin a la nostra entitat i que tots plegats hi participem directament i intensament.

 

Aquest és el camí per seguir gaudint en el futur de tots els beneficis de la nostra unió.

 

Andreu Llargués,
President del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.

> On som?
> Qui som

El Gremi de Flequers és una organització d’àmbit provincial que agrupa empresaris fabricants I venedors de pa, brioixeria I/o pastisseria que realitzen activitats dins la província de Barcelona. Els objectius del Gremi són representar, gestionar i defensar els interessos econòmics, socials, culturals I professionals dels seus afiliats.

 

La promoció i difusió de la cultura del pa és el nostre principal objectiu, fomentant el consum dels productes de la fleca mitjançant diferents campanyes publicitàries durant l’any.

A més, tots els nostres agremiats obtenen grans avantatges en diferents àrees professionals:

 

 • L’impuls de la innovació i la modernització empresarial amb una completa informació detallada sobre tot allò que afecta al sector, mitjançant tots els canals de comunicació existents.
 • L’anàlisi de les polítiques sectorials per enfortir el sector flequer reforçant el posicionament dels seus productes davant el consumidor i, al mateix temps, potenciant la imatge de la fleca davant els canals de distribució alternatius.
 • L’assessoria jurídica, econòmica, fiscal i laboral de manera gratuïta per a tots els afiliats.
 • La formació professional, tant d’empresaris com de treballadors, amb una àmplia oferta de cursos per mantenir o millorar la seva qualificació professional. Amb una borsa de treball que facilita la inserció de nous professionals a les empreses agremiades.
 • L’assistència administrativa, empresarial i legal, així com tots aquells serveis que puguin ser d’interès per als associats per potenciar la competitivitat i rendibilitat de les seves empreses.

 

També, com una de les principals activitats, el Gremi negocia el Conveni Col·lectiu de la Indústria Flequera de Barcelona i Província, a més d’altres convenis de col·laboració puntuals, com per exemple, convenis de finançament amb entitats bancàries.

> Òrgans de govern
> Acords comercials

Ser agremiat us permet gaudir de descomptes en diversos productes bancaris, d’assegurances o d’interés pel vostre negoci. Consulteu aquí tots els nostres acords comercials.

> Cobertures per a qualsevol tipus de risc: responsabilitat civil, pimes, turismes i furgonetes, vida, accidents, llar, etc. Possibilitat de fer, de forma totalment gratuïta, una auditoria de risc de la vostra empresa. Descomptes especials per al nostre sector.

> Condicions especials per als associats en pólisses de crèdit, hipoteques, fons du’inversió, plans de pensions, prèstecs, etc.

> Descompte de 0,039 c/l de gasoil consumit en estacions de Server adherides al conveni.

> Els agremiats tindran un 10% de descompte en programes masterpan.

> Avantatges
 • Assessorament i gestió laboral, seguretat social i inspeccions de treball.
 • Assessorament i gestió fiscal, tributària, comptable i inspeccions de l’Agència Tributària.
 • Gestió i assessorament en renda i patrimoni.
 • Gestió i assessorament en matèria administrativa.
 • Assessorament legal en general: arrendaments, traspassos, compravendes, contractes civils, mercantils, etc.
 • Informació, assessorament i tramitació de tot tipus de subvencions.
 • Gabinet d’advocats per a gestió fiscal i comptable.
 • Gabinet d’advocats per a gestió laboral.
 • Gabinet d’advocats per a gestions administratives i jurídiques.
 • Escoles de flequeria, bolleria i pastisseria.
 • Realització de cursos per a l’obtenció del certificat de manipulador d’aliments.
 • Gestió i assessorament de la contractació de prevenció per a Riscos Laborals de la seva empresa.
 • Implantació i seguiment del Pla de Traçabilitat de la seva empresa.
 • Agència d’assegurances de tot tipus, amb assessorament particular i atenció als socis per a aclarir qualsevol dubte sobre assegurances.
 • Recepció gratuïta de la nostra revista NEWSPA.
 • Informació puntual, a través dels nostres mitjans de comunicació (circulars, pàgina web i butlletí digital) de tota la normativa que afecta al nostre sector.
 • Campanyes publicitàries periòdiques dirigides al públic consumidor per tal de potenciar el consum del pa.
> Més informació

Omplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.