MEMÒRIA D’ACTIVITATS 2020 DEL GREMI DE FLEQUERS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

Benvolguts/des agremiats i agremiades,

Un cop celebrada l’Assemblea General de Socis del Gremi, on es van aprovar per unanimitat els comptes anuals, la gestió de l’entitat i la memòria d’activitats de  l’exercici 2020, tinc el plaer de compartir amb tots vosaltres la Memòria d’Activitats 2020, on podreu veure de manera resumida, i molt gràfica, totes les activitats, esdeveniment i reconeixements que hem assolit durant l’any passat.

Fer la Memòria d’activitats anual del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona amb la duríssima situació social viscuda al llarg de l’any 2020, la converteix en un balanç històric d’un any que ningú imaginava que poguéssim viure.

Amb tot, si una cosa hem vist també, és que davant de crisis i situacions extremes com les viscudes, el nostre Gremi i cadascuna de les persones, homes i dones, que en formen part, han tret el millor de si mateixos. Ha estat un any difícil, farcit de dubtes, problemes, preguntes i dificultats. Però també ha estat un any d’empenta, de suport comú i de saber arremangar-se per a superar un context que encara avui és prou complex.

Vagi per endavant doncs, la meva més sincera felicitació i reconeixement a l’esforç que tothom ha fet. Ha estat un any on també hem perdut a agremiats i forners que coneixem. També a ells els volem recordar i donar el nostre més sentit condol a totes les seves famílies i amics.

Aquest però és un resum de totes les accions que, durant un 2020 molt intens, hem dut a terme des del Gremi, i amb totes les dificultats conegudes, no hem aturat ni un moment la nostra activitat. El suport als agremiats, els contactes amb personalitats i institucions i, com no, el valor de la formació contínua, rigorosa i amb el millor criteri, ha estat un fet que sempre ha estat i segueix sent un dels pilars del nostre Gremi.

El 2020 ens va sorprendre a tots plegats i vam saber treballar per seguir oferint el servei d’excel·lència que, des del Gremi, ens exigim. I de tot allò après n’hem tret conclusions i aprenentatges que ens estan ajudant a treballar per no només superar les dificultats, sinó també per millorar adaptant-nos a uns contextos digitals, útils i interessants que han vingut per quedar-se. Ha estat un any difícil, però només podem agrair i felicitar als nostres agremiats per la capacitat de resposta que han demostrat així com reconèixer la tasca i la dedicació de tot el personal i col·laboradors del Gremi. És un any en el que hem d’estar molt orgullosos per tota la tasca duta a terme.

Totes les persones que formem l’Equip del Gremi continuem treballant per defensar els interessos de tots vosaltres i del conjunt de la fleca catalana, i per poder seguir millorant us animo a que ens feu arribar els vostres suggeriments al correu participa@gremipa.com

 

Andreu Llargués

President del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona

 

Descarregar la Memòria d’Activitats del Gremi del 2020