YOHAN FERRANT. Imparteix dos cursos de BRIOIXERIA CLÀSSICA FRANCESA.

Durant el mes d’octubre Yohan Ferrant impartirà dos edicions del curs “BRIOIXERIA CLÀSSICA FRANCESA”: la primera els dies 17 i 18 d’octubre de 11 a 18 h i de 11 a 14h respectivament i la segona els dies 7 i 8 de novembre a la nostre Escola.

Yohan Ferrant és un professional de reconeguda vàlua en el nostre sector, amb àmplia experiència en el món de la fleca i de la brioxeria. Ha treballat i s’ha format en prestigioses empreses de França i d’Anglaterra. Ha estat assessor internacional i preparador de l’equip espanyol de fleca en competicions internacionals. S’ha incorporat a l’escola des de el mes de setembre com a professor i membre de l’equip directiu per impulsar la innovació, la qualitat i la il·lusió al nostre centre de formació per ser referent de la formació flequers del nostre país.

Porta a l’escola la seva filosofia de treball centrada en l’elaboració de pans amb llargues fermentacions, masses mare d’origen natural i farines ecològiques. Es un gran defensor de la biodiversitat i treballa pel coneixement i la responsabilitat amb el gra que s’utilitza en la transformació de la farina en pa i la recerca d’un bon gra conreat en una bona terra.

INFORMACIÓ

BRIOIXERIA CLÀSSICA FRANCESA.

Adreçat a: Professionals que desitgin actualitzar la tècnica d’elaboració de la brioixeria clàssica francesa.

Formador/s: YOHAN FERRANT

Dates
Ed 1: 17 i 18 d’octubre, dilluns i dimarts
Ed 2: 7 i 8 de novembre, dilluns i dimarts

Durada/ Horari: 10 hores.
Dilluns de 11 a 18h (pausa dinar de 14 a 15h) i dimarts de 11 a 14h.

Programa
Elaboracions de brioxeria clàssica per aprendre les bases fonamentals de la brioixeria laminada i convertir els clàssics francesos amb èxit a la fleca.
• Croissant
• Pain chocolat
• Pain aux raisin
• Pilé aux amandes
• Flan
• Danoise aux fruit rouge

Lloc d’impartició
Escola de Flequers Andreu LlarguésC/ Calders, 32. Sabadell (Cal Molins)

Descarregar díptic

Informació i inscripció
Departament de formació Montserrat Ruiz/ Sonia TellerTel. 93 487 18 18 formacio@gremipa.com

Inscriu-te

COMPARTIR: