SILVAIN HERVIAUX, MOF Boulanguerie, impartirà durant el mes de novembre la Master Class “La fleca i les seves noves tendències”. Pans nutritius i “snacking” equilibrats.

El Gremi innova amb formació d’alt nivell que comptarà amb grans figures internacionals per gaudir de l’excel·lència de la fleca i la passió del pa. Aquesta formació pretén ajudar als professionals del nostre sector a obtindré mes èxit i millorar les tècniques de elaboració.

Els millors obrers forners de Francia “MOF” , Ambassadeurs du pain, especialistes en blats antics,…de França, Italia, Suissa,…ens oferiran diverses Masters Class durant aquest últim trimestre de l’any i el proper 2017.

La propera Master Class de la ma del “MOF” SILVAIN HERVIAUX, “La fleca i les seves tendències. Pans nutritius i “snacking” equilibrats”, es realitzarà els dies 16 i 17 de novembre de 12 a 20h. El preu inclourà en les dues sessions un lunch de 14:30 a 15:30h en el que es compartiran experiències amb els ponents i participants..

SIlvain Herviaux amb 21 anys ja va guanyar el títol de Millor Jove Boulanger de França, al que li van precedir altres premis fins al 2011 que va rebre el títol de “Millor obrer forner artesà de França” MOF. En 2013, durant el quart Mundial del Pa, va ser l’entrenador de l’equip guanyador (França, Taiwan, Bèlgica) i va guanyar el trofeu dels “Ambassadeurs”.

En aquesta Master Class Silvain ensenyarà a elaborar pans amb alt valor nutricional que es realitzaran amb farines ecològiques i amb diverses masses mare naturals. També es realitzaran productes de restauració ràpida únics, tipus snacking, per optimitzar l’oferta a la clientela de manera significativa.

Podeu veure el díptic informatiu clicant aquí.
Per a més informació dirigir-vos a: Departament de Formació del Gremi. Montse Ruiz / Sonia Teller. Tel.:93.487.18.18, formacio@gremipa.com

 

 

COMPARTIR: