PROPERA MASTER CLASS AMB CYRILLE VAN DER STUYFT.

El Gremi continua innovant amb formació d’alt nivell amb grans figures internacionals per gaudir de l’excel·lència de la fleca i la passió del pa.

Ja han passat per l’escola alguns dels millors obrers forners de França “MOF” i/o Ambassadeurs du pain i especialistes en blats antics.

La propera Master Class de la ma del “MOF 2015” CYRILLE VAN DER STUYFT “Últimes tendències a la fleca” es realitzarà els dies 15 i 16 de març de 10 a 18h i inclourà en les dues sessions un lunch de 14:30 a 15:30h en el que es compartiran experiències amb els ponents i participants..

Cyrille Van Der Styuft és probablement un dels grans tècnics i innovadors de la fleca artesanal de la nova generació. Reconegut com “El forner jove amb més experiència del sector” per la seva trajectòria impecable. Des de la seva empresa familiar passa a ser formador d’una reconeguda escola francesa, demostrador i tècnic internacionals pel Moli francès Guiard, fins a obtenir el premi del prestigiós MOF 2015 per la qualitat de la seva feina i pel seu inconfusible estil.

En aquesta Master Class Cyrille en ensenyarà les últimes tendències de la fleca, pans de masses mare naturals, pans de tradició, pans creatius, pans nutritius, T80, últimes tècniques d’elaboració de brioixeria clàssica,… ..

Podeu veure el díptic informatiu clicant aquí. Per a més informació dirigir-vos a: Departament de Formació del Gremi. Montse Ruiz / Sonia Teller. Tel.:93.487.18.18, formacio@gremipa.com

https://www.facebook.com/belle.vie.33234/posts/108927212908197

 

 

COMPARTIR: