Nova programació de cursos 100% subvencionats PRODUCTES ARTESANS A LA FLECA. Set-Oct 2016

Nova programació de cursos de “PRODUCTES ARTESANS A LA FLECA”, setembre-octubre, 100% subvencionats.

A finals de setembre a l’Escola s’inicia una programació de cursos subvencionats que incorporen diferents novetats.

D’una banda es realitzarà el curs d’ELABORACIONS ARTESANES: MASSES DE CROISSANT I DANESES, en el que durant els dies 3 i 4 d’octubre es treballarà l tècnica de base d’aquestes elaboracions.

D’altre entre els dies 26 i 29 de setembre el Curs bàsic MASSES MARE NATURALS I PANS AMB NOUS CEREALS permetrà aprendre les tècniques d’elaboració amb masses mare naturals i a controlar els processos de fermentació i cocció. Essent l’objectiu del curs que els participants coneguin les noves tendències del mon del pa.

I per últim aquesta programació incorpora la novetat d’un TALLER DE FLECA adreçat al personal de venda que te per objectiu conèixer les tècniques bàsiques d’elaboració de fleca i facilitar l’argumentació de les avantatges de compra dels diferents productes amb els coneixement d’aquests per afegir valor a la venda.

El curs es durà a terme en dos edicions, matí i tarda, de dilluns a dijous amb el seguint calendari : 26, 27, 28, 29 de setembre i 3,4 octubre de 9 a 14h i 3, 4, 5, 6, 10, 11 d’octubre de 15:30 a 20:30 h.

Lloc d’impartició: Escola de Flequers Andreu Llargués. C/ Calders, 32. Sabadell. Cal Molins.

Descarregar díptic

Informació i inscripció

Departament de formació

Montserrat Ruiz/ Sonia Teller

Tel. 93 487 18 18 formacio@gremipa.com

Inscriu-te

 

COMPARTIR: