Nova edició de la Master Class “Pans elaborats exclusivament amb massa mare natural i alta hidratació”.

El Gremi continua innovant amb formació d’alt nivell amb grans figures internacionals per gaudir de l’excel·lència de la fleca i la passió del pa.

Ja han passat per l’escola alguns dels millors obrers forners de Francia “MOF” i/o Ambassadeurs du pain i especialistes en blats antics.

La propera Master Class “Pans elaborats exclusivament amb massa mare natural i alta hidratació” es realitzarà els dies 19 i 20 de setembre de 15:30 a 20:30h, de la ma de Yohan Ferrant (França –Espanya) “Ambassadeur du pain”, assessor – consultor a España i Europa, i actual director de l’ Escola de Flequers Andreu Llargués així com entrenador de l’equip espanyol de fleca per a competicions internacionals.

Yohan Ferrant porta a l’escola la seva filosofia de treball centrada en l’elaboració de pans amb llargues fermentacions, masses mare d’origen natural i farines ecològiques. Es un gran defensor de la biodiversitat i treballa pel coneixement i la responsabilitat amb el gra que s’utilitza en la transformació de la farina en pa i la recerca d’un bon gra conreat en una bona terra.

En aquesta Master Class Yohan Ferrant ensenyarà a treballar amb tècniques de fermentació sense amassar per a un millor índex glucèmic, amb una fermentació a temperatura ambient de llarga durada i amb baix contingut en sal.

Es treballarà amb blats antics per aconseguir un pa nutricionalment més saludable i digerible.

Podeu veure el díptic informatiu clicant aquí.

Per a més informació dirigir-vos a:

Departament de Formació del Gremi.
Montse Ruiz / Sonia Teller.
Tel.:93.487.18.18
formacio@gremipa.com

COMPARTIR: