Les fleques de Manresa participen a una concurs del Consorci per a la Normalització Lingüística

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat de Manresa ha organitzat un concurs relacionat amb la llengua catalana i Sant Jordi en el qual participaran diferents comerços de la capital del Bages, entre ells fleques integrades al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. Es tracta del concurs A I’abril cada paraula val per mil d’enigmes adreçat als consumidors. El concurs es farà del 8 d’abril al 3 de maig.

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat de Manresa ha repartit als forns cartells relacionats amb el pa, així com butlletes a omplir pels clients on hauran de respondre correctament 15 dels 30 enigmes i especificar el nom d’un mínim de 15 botigues o espais diferents on apareixen aquests enigmes. Un cop emplenades les butlletes es poden portar, fins al 2 de maig, al Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68) de Manresa.

Les butlletes les hauran de dur els participants al CNL Montserrat o respondre per la pagina web del concurs.

Totes les butlletes encertades entraran en el sorteig per a optar a una desena de premis dels diferents sectors comercials de la ciutat (entre ells un lot de productes de fleca).

COMPARTIR: