Important desplegament del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona a Intersicop’2019

Intersicop’2019 va tancar les seves portes el passat 26 de febrer a Madrid amb la seva consolidació com el gran esdeveniment de referència per als sectors de la fleca, la pastisseria i la gelateria i tornant a superar totes les expectatives amb la visita de 21.420 professionals, un 14,2% més que en la seva passada edició. La participació del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona va ser molt destacada al saló, amb un estand de la nostra Escola, una demostració del director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Yohan Ferrant, i la participació de la subdirectora de l’Escola, M. Cruz Barón, al jurat del III Campionat de Fleca Artesana.

Intersicop’2019 ha estat l’escenari de quatre importants campionats nacionals, entre ells el III Campionat de Fleca Artesana. Aquest Campionat, organitzat per CEOPPAN amb la finalitat de tenir un planter de forners amb talent que se sumi a la Selecció Nacional de Fleca Artesana, ha recaigut en el lleonès Daniel Flecha. La segona plaça ha estat per a David Llamas, representant malagueny, i la tercera per a Víctor San Millán, de Palència.

Intersicop ha comptat enguany amb la presència directa de 212 expositors que ha suposat un creixement superior al 21% respecte a la seva passada edició, i 81 empreses representades. L’oferta internacional ha crescut fins arribar al 30% dels estands, amb la participació directa de companyies d’Alemanya, Bèlgica, Xina, França, Itàlia, el Marroc, Portugal i Turquia. Una tendència que seguirà augmentant en el futur, ja que el Saló ofereix el contacte amb el mercat ibèric, el pont amb Llatinoamèrica i Europa i amb les zones pròximes a Espanya com l’àrea de la Mediterrània.

COMPARTIR: