Qui som

El Gremi de Flequers és una organització d’ambit provincial que agrupa empresaris fabricants i venedors de pa, brioixeria i/o pastisseria que realitzen activitats dins la província de Barcelona. Els objectius del Gremi són representar, gestionar i defensar els interessos econòmics, socials, culturals i professionals dels seus afiliats.

La promoció i difusió de la cultura del pa és el nostre principal objectiu, fomentant el consum dels productes de la fleca mitjançant diferents campanyes publicitàries durant l’any.

A més, tots els nostres agremiats obtenen grans avantatges en diferents àrees professionals:

L’impuls de la innovació i la modernització empresarial amb una completa informació detallada sobre tot allò que afecta al sector, mitjançant tots els canals de comunicació existents.

L’anàlisi de les polítiques sectorials per enfortir el sector flequer reforçant el posicionament dels seus productes davant el consumidor i, al mateix temps, potenciant la imatge de la fleca davant els canals de distribució alternatius.

L’assessoria jurídica, econòmica, fiscal i laboral de manera gratuïta per a tots els afiliats.

La formació professional, tant d’empresaris com de treballadors, amb una àmplia oferta de cursos per mantenir o millorar la seva qualificació professional. Amb una borsa de treball que facilita la inserció de nous professionals a les empreses agremiades.

L’assistència administrativa, empresarial i legal, així com tots aquells serveis que puguin ser d’interès per als associats per potenciar la competitivitat i rendibilitat de les seves empreses.

També, com una de les principals activitats, el Gremi negocia el Conveni Col·lectiu de la Indústria Flequera de Barcelona i Província, a més d’altres convenis de col·laboració puntuals, com per exemple, convenis de finançament amb entitats bancàries.

El Gremi també forma part de diverses organitzacions empresarials: