Formació a mida

Si vols formar-te, aprofita el teu crèdit i pensa en la Fundació Tripartita. Aquest sistema t’ofereix la possibilitat d’accedir a un sistema de bonificacions sobre les quotes a ingressar a la Seguretat Social per compensar les despeses per la realització d’accions formatives. No dubtis en oferir formació continua als teus treballadors i estar al capdavant de les noves tècniques i tendències del sector.

Si vols ser un dels beneficiats, el nostre departament de Formació del Gremi estudiarà les necessitats específiques dels teus empleats i establirà quins són els coneixements que faran més enriquidora la seva professió.

D’entre la nostra oferta formativa, el curs ‘Millora de la imatge del punt de venda’ és un dels més demandats. Es tracta d’un programa d’assessoria i formació del punt de venda fet a mida pensant en les teves necessitats i impartit al teu negoci. Amb una durada d’entre 4 i 6 hores, comptaràs amb l’ajuda professional d’un consultor/a per a treballar sobre la millora de la imatge del teu aparador, l’interior de l’establiment, la imatge del producte i el seu embolcall, entre d’altres punts.

Contacta amb nosaltres a formacio@gremipa.com i informa’t del teu crèdit. Aprofita per fer la teva formació a mida.