El Gremi organitza una Jornada tècnica sobre la nova Norma de Qualitat del Pa

El proper dia 1 de juliol entrarà en vigor la nova Norma de Qualitat del Pa, publicada en el BOE el passat dia 11 de maig.

Davant els dubtes que s’estan plantejant en la implantació d’aquesta nova normativa, tant a nivell tècnic com administratiu, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha convocat una Jornada Informativa el pròxim dia 8 de juliol.

Aquesta Jornada, que se celebrarà a la nostra Escola de Flequers Andreu Llargués, al carrer Calders, 32 de Sabadell, és gratuïta per a tots els nostres agremiats. En el programa que us adjuntem trobareu ampliada tota la informació.

Per veure el programa, cliqueu aquí.

Si teniu dubtes sobre l’aplicació de la nova normativa, us convidem a exposar-nos prèviament la vostra consulta per e-mail, per tal de donar-vos resposta el dia de la sessió informativa.

Atès que l’aforament de la sala és limitat, en cas que estigueu interessats en assistir-hi, és important que ens confirmeu la vostra assistència, trucant a les nostres oficines al 93 487 18 18 o per e-mail a secretaria@gremipa.com. Les inscripcions a la Jornada seran fetes per rigorós ordre de trucades o correus.

COMPARTIR: