Concurs Millor Coca de Sant Joan

Amb la voluntat de retre homenatge i de donar visibilitat a aquest producte artesà tan tradicional de Catalunya, neix el concurs “La millor coca de Sant Joan” adreçat a professionals i que compta amb el suport del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.

La convocatòria s’obre a pastissers i flequers professionals sempre i quan tinguin un punt de venda. La pastisseria o fleca candidata es podrà presentar amb una sola entrada i a una de les tres categories del concurs: Tradicional (de fruites confitades i pinyons); de Crema i pinyons , i Creativa.

Les inscripcions ja estan obertes i s’efectuaran fins dilluns 13 de maig al web www.lamillorcocadesantjoan.cat omplint el formulari de participació.

Les coques s’hauran de lliurar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona (Rosselló, 515) el dimarts 21 de Maig del 2019, de 9.00 a 10:30 hores. L’horari s’haurà de complir estrictament i no s’admetrà cap participant a partir de les 10:30 hores.

La valoració de les coques presentades a concurs es farà el 21 de Maig entre les 10:30 i les 13:00 hores i el veredicte i lliurament del premi serà el mateix dia, a partir de les 13:00 hores a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona en un acte festiu on els assistents podran degustar les coques presentades.

El jurat estarà composat pel president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués, i el president del Gremi de Flequers de Barcelona, Jaume Bertran; per reconeguts pastissers com Sergi Vela, i per mestres forners com Daniel Jordà; per Pep Aguilar, en representació de Fills de Moretó; per Eduard Verdaguer de Panàtics i per representats de mitjans de comunicació especialitzats en el sector gastronòmic.

COMPARTIR: