COMUNICAT DEL GREMI DE FLEQUERS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA EN RELACIÓ ALS FETS SUCCEÏTS EL PASSAT DIUMENGE 1 D’OCTUBRE I L’ATURADA DE PAÍS CONVOCADA PER AL DIA D’AVUI

Barcelona, 3 d’octubre de 2017.- El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona vol deixar palesa la seva indignació i repulsa davant les accions de violència que, per part de les forces i cossos de seguretat de l’Estat, es van produir a Catalunya durant la jornada del passat diumenge, i vol mostrar la seva solidaritat amb els més de 800 ferits i les seves famílies.

En aquest sentit, donem suport a les aturades convocades per la Taula per la Democràcia, formada per més de 40 entitats, entre elles la patronal PIMEC, de la qual forma part el nostre Gremi.

Així mateix, tenint en compte la pluralitat dels nostres associats, entenem la decisió que cadascuna de les empreses agremiades prengui sobre aturar l’activitat, totalment o parcialment, o no aturar-la.

Pel que fa al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, s’han previst uns serveis mínims a fi d’atendre qualsevol necessitat dels nostres agremiats durant el dia d’avui.

 

COMPARTIR: