Carta del President

Benvinguts al Gremi de Flequers de la Província de Barcelona

En nom del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona i en el meu propi, us dono la benvinguda al web oficial d’aquesta institució.

Fa més de cent anys, els flequers de la província de Barcelona vàrem sentir la necessitat d’associar-nos per tal de defensar els nostres interessos. Avui, el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona és una sòlida entitat de representació sectorial i, alhora, una empresa de serveis preparada per a oferir als agremiats tot el suport que els cal per a realitzar la seva activitat empresarial.

Pel flequer, el Gremi és un instrument eficaç per fer arribar la veu del sector, tant a l’Administració com al conjunt de la societat.

A més, el Gremi ofereix al flequer: informació, assessorament, formació, serveis especialitzats de gestoria, suport en la publicitat i promoció, etc. També li permet gaudir d’altres avantatges, com la contractació d’assegurances o la possibilitat de millorar la rendibilitat i la competitivitat del seu negoci gràcies al treball dels nostres experts.

Com a president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, em sento profundament satisfet d’oferir als flequers un servei eficaç i de qualitat que ens ha permès obtenir la certificació ISO 9001:2000.

Però encara queda molta feina per fer i el Gremi necessita continuar creixent i enfortint-se. Per això cal que nous flequers s’integrin a la nostra entitat i que tots plegats hi participem directament i intensament.

Aquest és el camí per seguir gaudint en el futur de tots els beneficis de la nostra unió.

Andreu Llargués,

President del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona.