Cake de cabra amb olives negres, tomàquet confitat i espècies

PASTISSOS EXÒTICS

Aquesta cake amaga una barreja de sabors inusual, amb ingredients com el curri i el formatge de cabra

Aquesta cake és un exemple de com podem jugar amb ingredients que no se solen barrejar, com ara el curri i el formatge de cabra, per obtenir un resultat original i exòtic que sorprengui els nostres clients.
Tot fent servir un tipus d’elaboració ben senzilla i familiar per a nosaltres, la del pastís o cake, però incorporant una atrevida barreja de sabors i ingredients.

Recipient apart
Per començar, treballarem la massa amb l’accessori escollit. Així mateix, barrejarem la llet amb el formatge de cabra, afegirem l’oli i barrejarem. En acabar, incorporarem l’ou i barrejarem.
Paral·lelament, en un recipient a part, barrejarem la farina, la sal, l’impulsor i les espècies. Afegirem el resultat a la barreja anterior i batrem suaument. Després, afegirem les olives i el tomàquet confitat i barrejarem manualment.

Bon repòs
A continuació, taparem la massa i la deixarem reposar un mínim de 2 hores en fred. Passat aquest temps, omplirem els motlles a ¾ parts, decorarem cada cake amb sèsam negre a sobre i enfornarem a 160 º C de temperatura durant un temps de cocció de 25 minuts, aproximadament.

I això és tot . El resultat són unes atractives cakes que els vostres clients us trauran de les mans. De vegades, cal jugar una mica amb els ingredients que tenim al nostre abast per oferir combinacions innovadores que sorprenguin i estimulin la nostra clientela.

Per: Mari Cruz Baron

veure procés

 

COMPARTIR: