Acte d’homenatge a En Manel Cortés

El passat 11 de maig, el Gremi va oferir un merescut homenatge a en Manel Cortés, director des de fa més de vint anys, de la nostra Escola de Flequers, a Sabadell.

Va ser un acte emotiu, al qual van assistir gairebé un centenar de persones, entre agremiats, alumnes, ex-alumnes, professors de l’escola i empresaris relacionats amb el món de la fleca.

Cortés va rebre de mans del president Andreu Llargués, una placa commemorativa i la insígnia d’or de la nostra entitat.

L’acte, que va tenir lloc a l’Escola de Flequers Andreu Llargués de Sabadell, va començar amb unes paraules de la nostra secretària general, Sra. M. Carme Pifarré, que va fer un repàs de la tasca professional d’en Manel i va destacar el seu paper fonamental en la posada en marxa i consolidació de l’Escola de Sabadell, així com a director tècnic de la nostra revista Newspa.


A continuació, es va mostrar un vídeo amb fotografies i imatges de l’homenatjat que van aconseguir emocionar-lo.

El president Llargués va agrair en nom de la fleca de la província de Barcelona el treball fet per en Manel Cortés, i li va advertir que “tot i que deixes les teves tasques directives a la Escola, sempre comptarem amb tu”.

Després de l’emotiu acte, els assistents van poder gaudir d’una degustació  de productes dolços i salats elaborats a la pròpia Escola.

 

COMPARTIR: